Schilderijen uit Rusland
/

Er zijn schilders die de zon in een gele vlek veranderen, maar er zijn anderen die, dankzij hun kunst en intelligentie, een gele vlek in de zon veranderen. (Pablo Picasso :Hay pintores que convierten el sol en una mancha amarilla, pero hay otros que, gracias a su arte e inteligencia, convierten un color amarillo en un sol.)

  


 

Impressum, disclaimer en algemene verkoopvoorwaarden

Eigenaar van de website www.art-gallery-russia.com is

Stimazo Foundation
Keurvorststraat 24

6584 Eh Molenhoek

Telefoon +31)630194585

E-mail: hans@visualcom.es
Voorzitter: JLG Verstappen

Bevoegde rechtbank: arrondissementsrechtbank Nijmegen
BTW-nr.:
NL 822141449B01

Bedrijfsgegevens

Naam: Stichting Maria Sophia Zorg
Rechtsvorm: Stichting
Handelsregister:
14130145
Bevoegde handelsrechtbank: arrondissementsrechtbank Nijmegen
Zetel: gemeente Molenhoek
Officieel adres: Keurvorststraat 24
BTW-nr.:
NL 822141449B01
Professionele titel: Cooperatieve Kunstenaarsgilde

Algemene bedrijfsvoorwaarden

Ter inzage bij de Stimazo Foundation , acte gedeponeerd bij het Notariskantoor

 

Disclaimer

De samenstelling van het internetaanbod gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Stichting Maria Sophia kan echter niet garant staan voor de op de website ter beschikking gestelde informatie en sluit daarom elke verantwoordelijkheid uit voor schade van welke aard dan ook die rechtstreeks of onrechtstreeks ontstaat in verband met het gebruik van deze website.

Bij links naar andere websites kan Stichting Maria Sophia ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van vreemde oorsprong, aangezien hiervoor uitsluitend de instanties die ze aanbieden verantwoordelijk zijn.

Copyright & Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Teksten, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en video’s alsook alle andere inhouden die via de website worden weergegeven, vallen onder de bescherming door het auteursrecht van de eigenaren van de schilderijen en andere beschermende wetsartikels. Verveelvoudiging, verandering of gebruik van de voornoemde inhouden in welke vorm dan ook is zonder voorafgaande toestemming door Stichting Maria Sophia niet toegelaten.

Alle op de website getoonde merken, vooral het speciale SPLENDOR logo, patenten e.a. zijn, voor zover niet anders vermeld, juridisch beschermd en vormen een geestelijke eigendom van de Stichting Maria Sophia  

Verordening over onlinegeschillenbeslechting in consumentenaangelegenheden

Link volgens Art. 14 Verordening over onlinegeschillenbeslechting in consumentenaangelegenheden (VO 524/2013) op platform voor onlinegeschillenbeslechting:
www.ec.europa.eu/consumers/odr